Snailmail #1

Snailmail, ook wel slakkenpost/langzame post genoemt is het verzenden van post dat meer tijd kost dan bijvoorbeeld e-mail of social media. Eigenlijk is het gewoon ouderwetse post, maar wat is leuker dan een mooie kaart of een leuk klein pakketje door je brievenbus krijgen?

Zo kun je denken aan bijvoorbeeld een kaartje die je op je vakantiebestemming verstuurd, maar ook een brief of een envelop met vanallerlei leuks erin valt onder snailmail. En het gebeurd overal op de wereld, van Noorwegen tot Australlie & Nederland.

Sommige mensen denken dat snailmail eigenlijk een cadeau over de post is, dat je eigenlijk alleen maar kleine dingetjes (cadeautjes) verzend, maar dat is niet zo, op nummer 1 staat de brief!  Natuurlijk kan je zelf precies invullen hoe en wat je verzend en de één maakt er meer werk van dan de ander.

Wist je dat vroeger verliefde stellen elkaar eindeloos kaarten heen en weer stuurden? Op deze manier zijn er al veel liefdes ontstaan…

20150710_152552

Je kan je snailmail heel simpel houden door bijvoorbeeld alleen een mooie brief met jouw verhaal op te sturen.

20150710_153516

Maar je kan natuurlijk ook een leuk kaartje gebruiken, of een kaartje en een brief…. het is maar net wat je wilt natuurlijk! 20150710_154446

Als je je verhaal(tje) hebt geschreven kan je je post met mooi papier nog aanvullen, door bijvoorbeeld zelf een envelop te vouwen, of om leuke vormpjes te knippen en vouwen.

20150710_154134

 Je kunt nog wat leuke papierwaren of dingetjes toevoegen, en als finishing touch….

Advertenties

Een gedachte over “Snailmail #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s