Hello August!

We zijn Juli alweer voorbij! Wat ging deze maand snel zeg! Ik ben 2 weekjes op vakantie geweest naar Friesland, ik heb 2 dozen vol kringloopschatten gevonden en eindelijk mijn blog opgestart wat ik al maanden op de planning had staan. Ik moet toegeven dat de vakantie al wel weer erg snel gaat, bijna ‘te’ snel… maar dat is dan eigenlijk ook wel weer een goed teken.

De afgelopen week ging ook erg snel. Allereerst heb ik mijn gevonden kringloopschatten opgeborgen, en toen ik dat zo uitpakte om nog eens allemaal te bekijken, waren dat er toch iets meer dan ik dacht… (en nog meer, maar dat was al veilig weggezet)

Schermafbeelding 2016-02-07 om 19.13.23

Ook hebben mijn moeder en ik afgelopen week onze eerst bloemenoogst gehaald van ons moestuintje. We hadden in het voorjaar enorm veel bloemetjes uitgekozen en gezaaid… maar helaas, is er maar de helft opgekomen. Maar toch hadden we een hele bos bloemen en die hebben we dan ook overal thuis neergezet. Wat een prachtig gezicht is het toch om overal om je heen die vrolijke bloemetjes te zien!

 

Oh, en afgelopen week, toen het zo slecht weer was, moest en zou ik deze clipper thee halen! ik schuilde voor de buien en ging meteen even bij de hema kijken.

Schermafbeelding 2016-02-07 om 19.13.02

Bij de Xenos vond ik ook nog leuk hartjes inpakpapier voor maar €0,50! Diezelfde dag kreeg ik ook nog eens mijn bestelling met fijne spulletjes binnen van Dreamkeydesign!

Schermafbeelding 2016-02-07 om 19.10.02

Al met al waren de maand juli, en afgelopen week, erg fijn. Op naar deze nieuwe maand!

Liefs,
Sarah

Advertenties

2 gedachtes over “Hello August!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s