Vandaag

Ik heb de laatste weken weer wat fotos’s gemaakt die eigenlijk net niet goed genoeg waren om te gebruiken ergens voor. Dat vind ik zonde dus hierbij wil ik ze eigenlijk alsnog eventjes delen! Het zijn wat random foto’s maar zelf vind ik het altijd leuk om gewoon wat foto’s te zien van anderen om te zien waar ze zich zoal met bezig houden.

20151126_115853

Dit was afgelopen week, de zon scheen zo heerlijk naar binnen en alles bloeide eventjes helemaal op. Al is dat op de foto’s niet zo goed te zien… maar gaat het dus om het achterliggende verhaal laten we maar zeggen!

20151212_122525

Ook heb ik weer wat kringloopgeluk gevonden. Een mooie glazen vaas voor €1,00 , een huisje voor €0,40 en een mok met korenbloemen voor €0,40. Dat is nog een keertje leuk! Natuurlijk heb ik alles meteen een fijn plekje geven 🙂

20151212_122420

Deze verf hadden we laatst gehaald bij het leuke winkeltje waar ik over vertelde in dit artikel. Het is de Old White kleur en we hebben er verschillende fotolijsten mee geverft. Prachtig effect… mat en authentiek.

20151205_152457

6 December heb ik meteen mijn mini kerstboompje weer naar beneden gehaald. Het is een heel oud boompje die eigenlijk een beetje met me mee groeit (maar dan niet in grootte). Mijn ouders hebben deze vroeger voor me mee genomen vanuit België dus hij heeft voor mij meer betekenis dan een nieuw boompje uit de winkel 🙂

Ik had al het idee om dit jaar zelf een slingertje te maken met washi tape om dat in de boom te hangen. Toen zag ik later dit leuke artikel van No Ordinary Tales, precies het slingertje wat ik in mijn gedachte had met de nieuwe washitapjes van de hema! Ook hadden ze deze leuke bijpassende kerstballetjes in hun boompje hangen wat ik zo ontzettend leuk vond passen bij het washitape-slingertje, dat ik ze zelf ook maar gemaakt heb in het klein :)!

Ook had ik weer wat kleine fijne momentjes die zich eigenlijk vanzelf een beetje vormden zoals je hierboven kan zien.

20151207_15353220151212_122245

Deze fijne craspedia bloemetjes had ik al een tijdje geleden gekocht, maar in het nieuwe vaasje van de kringloop stonden ze toch een beetje eenzaam naar mijn idee, dus heb ik eucalyptus erbij gevonden om toch het kerstgevoel er een beetje in te krijgen en ter opvulling. Maar toevallig staan ze ook nog eens prachtig bij elkaar!

20151212_122901

Ook maakte ik weer een aantal leuke snailmails en kreeg ik ook weer wat leuke snailmailpost terug in mijn brievenbus! Daarover zal ik binnenkort weer een nieuw artikel plaatsen 🙂

20151212_122738

Deze laatste foto is alweer een hele tijd terug genomen toen het net vol op herfst was, maar ik vind het kleurenpallet zo mooi en inspirerend dat ik hem toch eventjes wilde delen 🙂

Schermafbeelding 2015-12-09 om 11.56.42

Liefs,
Sarah

 

 

 

Advertenties

5 gedachtes over “Vandaag

 1. Mooie fotootjes, leuk om zo even weer een kijkje in je leven te krijgen 🙂
  Je kerstboompje is leuk, had de DIY ook gezien.
  De kerstballen zijn goed gelukt.
  Fijn weekend!

  Liked by 1 persoon

 2. Wat een heerlijke foto’s. Zo fijn dat het zonnetje toch af en toe schijnt :). En super leuk om te zien dat je de DIY’s hebt toegepast in je boom. Hier staat ook niet een mega boom, hij moet niet mijn huis overnemen haha.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s