Hoogtepunten van 2015

2015, wat was dit een prachtig jaar voor me! Voor ik het wist was het jaar ook alweer voorbij. Er zijn veel mooie en leerzame dingen gebeurd, dingen waarvan ik van te voren nooit had kunnen bedenken dat het me zou overkomen!

Schermafbeelding 2015-12-09 om 11.57.21Begin dit jaar werd ik gevraagt om een praalwagen voor een lampionoptocht te helpen ontwerpen en uitvoeren voor de kinderboerderij. Ik was meteen enthousiast en bood aan om bijvoorbeeld een kleurplaat en wat andere dingen te ontwerpen en maken. Uiteindelijk heb ik samen met een klein clubje de gehele praalwagen ontworpen, geschuurd, geverft en alles afgemaakt. Een unieke ervaring om zo’n groot project aan te gaan naast schooltijd! Maar ik heb er geen moment spijt van gehad 🙂

Nadat de optocht was geweest heb ik ook nog wat posters en een logo mogen ontwerpen voor de kinderboerderij, gewoon vrijwillig maar ontzettend leuk om ze daarmee te kunnen helpen!

Aan het einde van de zomervakantie heb ik besloten om eindelijk een blog te gaan beginnen. Dit idee spookte al jaren door mijn hoofd maar het kwam er eigenlijk gewoon nooit van. Het werd de naam SZAAR, een naam die ik vroeger altijd gebruike toen ik kleine dingetjes van stof maakte en dat verkocht… het leek me leuk om deze naam te gebruiken omdat hij vertrouwd was, maar toch twijfel ik er nog wel een beetje over. Heel misschien word 2016 het jaar dat SZAAR een nieuwe naam krijgt 🙂

Ook hadden we dit jaar een moestuin waar we voor het eerste jaar ook een groot stuk land met bloemen hadden gezaaid, helaas kwam de helft maar op maar de bloemen die wel op kwamen werden erg dankbaar op een mooi vaasje gezet 🙂 Het was zo’n mooi moment om ze te zien bloeien en uiteindelijk mee te nemen naar huis!

In de zomer was ik veel bezig met eigen kleding maken, zo heb ik een groene zomerjas gemaakt en een jurkje. Eigenlijk was het tijdverdrijf maar stiekem mis ik mijn zomerjurkje nu wel weer!

Wat voor mij ook een groot hoogtepunt was dit jaar, is dat ik 4 keer in de Flow Weekly stond! De eerste keer was het even schrikken want wow… je ziet toch ineens je eigen foto in een tijdschrift staan! Maar wat ben ik er toch blij mee 🙂

Ook ben ik dit jaar begonnen met het verzenden (en ontvangen natuurlijk) van leuke snailmail! Iets wat je zoveel positiviteit, licht, en liefde geeft! Ik kan het nu ook al niet meer wegdenken! Het is zo fijn om een mooie brief te ontvangen maar vooral om er eentje te mogen maken.

20151212_122901

Wat voor mij ook wel een hoogtepunt was, was dat ik twee keer met een eigen kraampje op een markt stond. De eerste keer was het echt heel erg wennen en vooral heel veel voorbereidingen treffen. Ik moest rekening houden met de grootte van de kraam, de aankleding en stijl maar ook met de spullen die ik wilde neerleggen.

20150811_185014

Ik hoop dat 2016 ook weer zoveel moois met zich mee brengt. Dat er nog meer hoogtepunten komen en dat ik dat weer allemaal met jullie mag delen! 🙂

– Een fijne jaarwisseling allemaal en alvast een gelukkig nieuwjaar! –

Advertenties

3 gedachtes over “Hoogtepunten van 2015

  1. Wat een fijne hoogtepuntjes!
    Ik weet nog wel dat je je blog begon op mede aanraden van Babette en mij hihi
    Ben zeer benieuwd naar al je nieuwe plannen en de nieuwe blognaam 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s