Meet & Greet Studio Stationary!

Laatst kreeg ik een berichtje van Babette, van StudioBabsie, met de vraag of ik het leuk zou vinden om een gokje te wagen om kans te maken op een Meet & Greet bij Studio Stationary in Sneek. Daar zouden we dan samen heen kunnen gaan waardoor we elkaar ook eindelijk eens zouden ontmoeten! Helaas waren we voor de éérste ronde net een minuut te laat met reageren maar in de tweede ronde een week later zijn we alsnog na een nieuwe poging uitgekozen! Ontzettend gaaf natuurlijk!

Gistermiddag was het dan zover, we reden naar het mooie Sneek op weg naar een leuke ervaring. Toen we er waren werden we meteen al hartelijk ontvangen!

Wat waren er allemaal leuke mensen! Er waren 7 ‘gasten’ in totaal gekomen dus we waren er met een gezellig clubje samen met Elma & Anke.

Nadat we van alles over elkaar hadden gehoord, en zo allemaal een beetje beeld hadden bij elkaar vertelden Elma & Anke hun verhaal. Wie waren ze? en hoe waren ze Studio Stationary begonnnen? Ontzettend leuk en vooral heel inspirerend om hun verhaal achter het bedrijf te horen. Deze twee lieve mensen (en nog een paar anderen) hebben enorm veel liefde en werk in het bedrijf zitten… en dat zie je meteen weer terug in het werk!

De prachtige voorliefde voor de stationary waar denk ik toch wel heel erg veel mensen stiekem last van hebben kom je in elk detail van hun werk tegen. De manier waarop ze vertelden over hun producten maakte het plaatje af, het plezier straalt ervan af!

Aan het eind van de middag kregen we nog een rondleiding door het bedrijf en toen zat deze gezellige middag er alweer op! De tijd ging snel maar dat is een goed teken want dan heb je het leuk :)! Voordat iedereen weer op weg naar huis ging kregen we allemaal nog een goodiebox mee, heel mooi ingepakt maar we mochten het thuis pas openen… (moeilijk!) dus na nog een uurtje in spanning te wachten om te weten wat erin zat kon ik hem thuis eindelijk openen! En wow… er kwam maar geen eind aan al die mooie spullen die er in de box zaten!

20160115_13103720160115_13081120160115_13122620160115_13060020160115_131729

 

 

 

Als je hier nou niet heel vrolijk van word….?!
Ik vond het een hele geslaagde dag met leuke lieve mensen en heel veel inspiratie!

***

 

Advertenties

8 gedachtes over “Meet & Greet Studio Stationary!

    • Was zeker leuk! En nee niet verder Sneek in geweest want daar hadden we helaas geen tijd meer voor… 🙂 Maar Sneek is wel een hele mooie stad! (ik kom er regelmatig ;D )

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s