Over mij

foto over mij .jpg

Hoi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Sarah en ik ben het meisje achter deze blog. Ik ben opgegroeid in een klein plaatsje in Overijssel en daar ben ik tot heden altijd nog blijven wonen. Ik studeer op het Cibap in Zwolle aan de richting Ruimtelijk Vormgever. Een enorm creatieve opleiding je die uitdaagt. Je hebt hier alle vrijheid voor je ideeën en creativiteit die je nodig hebt. Als ik deze opleiding heb afgerond wil ik graag nog een opleiding tot Grafisch Vormgever gaan volgen.

Ik ben altijd al bezig geweest met schrijven, vanaf de basisschool waar je in je schrijf/tekenschrift zo netjes mogelijk schreef tot een dagboek die ik al een paar jaar bijhoud. Schrijven geeft je rust in je hoofd en het is een voldaan gevoel wanneer er een mooi verhaaltje of gedichtje ontstaat. Het idee om een blog te beginnen zat dan ook al een hele tijd in mijn achterhoofd. In Juli 2015 is hij dan ook eindelijk ontstaan en ik kan het nu al niet meer wegdenken uit mijn leven!

Een standaard blog zou het dan ook hopelijk nooit worden, ik schrijf over de kleine (geluks) dingetjes die me bezig houden, iets waar een mooi idee of verhaal achter zit, gewoon een leuke mededeling of een diy.

Ik heb een verslaving aan nieuwe schriftjes en boekjes, ik heb een liefde voor post ontvangen en versturen (snailmail), kringlopen afstruinen opzoek naar kringloopgeluk, cactussen & andere plantjes, leuke patronen & papier, chocola en mensen die een verhaal hebben te vertellen (dan met name een oud mannetje met trillende handjes die herinneringen ophaalt met een lieve glimlach op een bankje in het park).

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon eventjes hallo zeggen mag je mij altijd een mailtje sturen naar: sz-aar@hotmail.nl of een comment achterlaten!

Liefs,
Sarah

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s