Nieuwe camera!

Yeah, vrijdagavond was het ein-de-lijk zo ver! Ik ging mijn spiegelreflexcamera kopen waar ik al tijden voor aan het sparen was 🙂 En wat ben ik er blij mee!

20160207_114010

Ik had op school al 1,5 jaar les in fotografie gehad en sindsdien ben ik een beetje besmet met de liefde voor fotografie… Nu kan ik weer veel oefenen om verschillende foto’s te maken samen met het boek Shoot!. Misschien ga ik me zelfs wel wagen aan de fotochallenge van Shoot!/Zilverblauw 🙂

20160207_114031

Ook heb ik weer een andere “oude liefde” opgepakt, tekenen (illustreren). Ik begon weer eens een random voorwerp te tekenen waardoor ik weer merkte hoe fijn het is om rustig aan tafel iets te laten ontstaan op het papier.

IMG_1655

20160207_120027.jpg

***

 

 

13 gedachtes over “Nieuwe camera!

  1. Wat leuk dat je een nieuwe camera hebt gekocht. Ik ben sinds kort ook weer meer aan het fotograferen met de camera van mijn ouders alleen lukt het nog niet helemaal. En wat kun je trouwens prachtig tekenen, erg leuk om te zien

    Geliked door 1 persoon

  2. Yeah je hebt je camera, zo leuk, nu worden je foto’s nog mooier! 😉 De fotochallenge van zilverblauw wil ik misschien ook nog mee beginnen hihi. En wat zijn je illustraties mooi, zou ze zo ophangen of inlijsten, heel gaaf!!

    Geliked door 1 persoon

  3. Wat heerlijk zon fototoestel! Schiet momenteel alles met een systeemcamera, ook goed te doen en net iets compacter :). Het boek van Zilverblauw is wel echt een mooi en interessant boek met lekker veel tips. En wat een prachtige illustatraties maak je toch, om jaloers op te worden.

    Like

Plaats een reactie