Cocorosieswap

Misschien gaan er nog niet meteen belletjes rinkelen in je hoofd bij het woord cocorosieswap, of eigenlijk, alleen het woord swap al. Het lijkt een beetje op lootjes trekken met Sinterklaas, maar dan via internet/instagram met veel mensen. Je stuurt een mail naar de organisator van de swap en schrijft je daarmee in. Daarna krijg je een mailtje terug met de naam en adres van diegene waar jij een mooi en gezellig pakketje voor mag maken!

Afgelopen maandag (24 Augustus) mocht iedereen dan zijn gemaakte pakketje op de bus doen! Daarna is het even afwachten wanneer jou pakketje bij je swapmaatje aan komt… Maar wanneer iemand het pakketje in de bus heeft, en dat waren dan dinsdag al een aantal mensen tegelijk, overstroomd het op instagram met de foto’s van de mooie cadeautjes!

De afgelopen weken was ik dus druk in de weer met het vinden van leuke ideeën en het uitwerken daarvan. Wat ontzettend leuk is om te doen. En maandag begon zijn reis dan eindelijk naar zijn nieuwe eigenaar.
En jawel hoor! mijn pakketje was afgelopen dinsdag al gebracht door de postbode! Dankjewel postbode ;D want zelf zij was er vrolijk door!

Ik herkende het pakketje al, van een instagramfoto van StudioBabsie, en dan zal ik mijn enthousiasme nu even onderdrukken, want ik vond het echt ontzettend leuk! Ik begon net met het uitpakken want dan heb ik natuurlijk geen geduld meer om te wachten en te blijven staren… dan wil ik ook meteen weten wat erin zit 🙂

Uiteindelijk zat dit erin, vreselijk vrolijk en leuk ingepakt! Het werd een echt feestje door de confettie erbij. Nou kan ik ook wel vertellen wat er allemaal in zat, maar dat is wel duidelijk in de foto’s hieronder! 🙂

Zo, nou, als dat geen feestje was om uit te pakken…!

Zelf maakte ik ook natuurlijk ook een swap, alleen ben ik in mijn enthousiasme vergeten om foto’s te nemen van de spulletjes die ik erin heb gestopt. Wel staan er nog een paar foto’s van op mijn instagram.

Uiteindelijk was dit het doosje vol vrolijkheid dat hopelijk toch nog één deze dagen op de deurmat valt bij mijn swapmaatje en niet stiekem een wereldreis gaat afleggen… 🙂

Liefs,
Sarah

14 gedachtes over “Cocorosieswap

  1. Dankzij jou begin ik eindelijk iets te begrijpen van de vrolijke wereld die swappen heet! Raar woord eigenlijk… swappen…. maar goed. Leuk om je blog te volgen! Groetjes Maron ( en Maud🐱) 😉

    Geliked door 1 persoon

    • Ja ik zou ook niet weten waar het woord “swappen” vanaf geleid is…. maar, leuk dat je het nu een beetje begrijpt! ;D Dikke knuffel aan Maud, en leuk dat je me volgt!

      Like

Plaats een reactie